Dr. Dain Heer – Létezz Önmagadként és megváltozik a világ (Being You Changing the World – Hungarian Version)

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
- 64% Dr. Dain Heer – Létezz Önmagadként és megváltozik a világ (Being You Changing the World – Hungarian Version)
Add your review

Original price was: $25.00.Current price is: $9.00.

PURCHASE THIS COURSE, YOU ACCUMLATE: 9 POINTs!


Digital Download: You will receive a download link via your order email
Should you have any question, please contact us:

Dr. Dain Heer – Létezz Önmagadként és megváltozik a világ (Being You Changing the World – Hungarian Version)
Dr. Dain Heer – Létezz Önmagadként és megváltozik a világ (Being You Changing the World – Hungarian Version)

Original price was: $25.00.Current price is: $9.00.

Contents

Mi is a „Létezz önmagadként, és megváltozik a világ”?

Ez a könyv gyakorlatias és dinamikus eszközök gyűjteménye, amelyek megerősítenek téged, hogy tudd, mi igaz számodra, és hogy igazán ki VAGY. Mi van, ha te, önmagadként létezve meg tudsz változtatni bármit – az életedet, a kapcsolataidat, a testedet, a pénzügyi helyzetedet… és a világot?

Lényként – amikor igazán önmagadként létezel – varázslatot teremtesz! És igazság, te is tudod ezt, ugye?

–Dr. Dain Heer

A 2000-es években egy látszólag sikeres kiropraktőr voltam. De a felszín alatt súlyosan depressziós voltam. Egy idő után eljutottam arra a pontra, hogy készen álltam véget vetni mindennek. Hat hónapot adtam az univerzumnak… És aztán hirtelen, miután kipróbáltam minden lehetséges önfejlesztő módszert és spirituális modalitást, rábukkantam valamire, ami megváltoztatta az életem – az Access Consciousnessre.

A legnagyszerűbb ajándék, amit az embereknek adhatsz az, hogy megerősíted őket, hogy VÁLASSZANAK – még akkor is, ha a választásuk végül nem jól alakul. Mert azután már életük végéig rendelkezni fognak a választásuk ajándékával.

–Dr. Dain Heer

Az Access egy rendszer arra, hogy kinyisd az ajtókat bármihez és mindenhez, ami lehetséges ebben a világban. Azáltal, hogy hozzáférést ad a tudásodhoz, azáltal, hogy dinamikusan növeli az éberségedet és a tudatosságodat, és azáltal, hogy magában foglal mindent, és nem ítél meg semmit.

Kérlek, tudd, hogy nincsenek válaszaim számodra. Csupán kérdéseim. Csak te tudod, mi igaz számodra. Arra invitállak, hogy velem együtt felfedezd azt, aki valójában vagy. Az én utam a tudatossághoz még mindig tart, ahogy a tied is. Ha hajlandó vagy rá, ez a könyv elvezethet ahhoz, hogy önmagadként létezel, és megváltozik a világ. Most van itt az idő? Ez az, amire ezidáig vártál?

/></div><div class=

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak.

Access download Dr. Dain Heer – Létezz Önmagadként és megváltozik a világ (Being You Changing the World – Hungarian Version) at Forimc.com right now!

Salepage: https://www.accessconsciousness.com/en/shop-catalog/book/letezz-onmagadkent-es-megvaltozik-a-vilag-being-you-changing-the-world—hungarian-version/
Archive: https://archive.ph/wip/2G0X2

Delivery Method

– After your purchase, you’ll see a View your orders link which goes to the Downloads page. Here, you can download all the files associated with your order.
– Downloads are available once your payment is confirmed, we’ll also send you a download notification email separate from any transaction notification emails you receive from NLPlib course.
– Since it is a digital copy, our suggestion is to download and save it to your hard drive. In case the link is broken for any reason, please contact us and we will resend the new download link.
– If you cannot find the download link, please don’t worry about that. We will update and notify you as soon as possible at 8:00 AM – 8:00 PM (UTC+8).

Thank You For Shopping With Us!

Review by NLP

Review by NLP

NLP.lib
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart